2024. május 11. - Ferenc

Közeledik a vihar

A vihar hétfő délután öt óra körül érheti el Nyugat-Magyarországot; a fővárosban este kilenc és tíz óra között lehet viharra számítani - közölte Fehér Tamás meteorológus az MTI-vel.
2008. április 21. hétfő 18:04 - Hírextra

A viharzóna az ország nyugati, délnyugati határán lép be, viharos szél és zivatar várható, helyenként 90 kilométeres sebességet meghaladó széllökések is lehetnek - mondta Fehér Tamás.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az egész országban a narancssárga figyelmeztetés van érvényben.

Az európai időjárási vészjelző rendszer négy fokozatot különböztet meg: a zöld jelzés nem igényel különösebb felkészülést, a sárga potenciálisan veszélyes jelenségekre figyelmeztet, a narancssárga és a piros jelzés veszélyt jelent. Narancssárga jelzés esetén az időjárás károkat, baleseteket okozhat. A piros fokozat kiterjedt területeket érintő, nagy károkat okozó, az emberi életet is fenyegető időjárási jelenségre figyelmeztet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását