2018. augusztus 19. - Huba

Flörtölni tanulnak az iskolában

Iskolai keretek között oktatják az ismerkedést, a flörtölést, a szerelmet, a jó párkapcsolat csínját-bínját Szingapúron, ráadásul állami kezdeményezésre. A cél, hogy megálljon a népfogyatkozás.
2008. április 21. hétfő 09:41 - Hírextra

A találkatan mellett szerelmes dalok, romantikus filmek elemzése, internetes csevegési fortélyok is szerepelnek, továbbá a kéz a kézben sétálgatás optimális kivitelezése, a szex, a családi élet fontossága. Egyelőre csak két műszaki középiskolában vezették be a "pásztoróra órát", de a tantárgynak akkora sikere van, hogy az eddigi egyetlen tanár mellé továbbit kellett kiképezni.
A tanerőt amúgy a kormány párközvetítő hivatala küldte az iskolákba. Az ügynökség eddig már 33 ezer embert házasított meg.

A szingapúri kormány évek óta szorgalmazza különösen az iskolázott fiatalok gyerekvállalását egyebek közt adókedvezménnyel, szülési pénzzel és hogy ne helyezzék karrierjüket a családalapítás elé. Ennek ellenére a népesség öregszik, a születések száma pedig nemigen emelkedik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását