2024. május 3. - Tímea, Irma

Pflum Orsi titkai

Az énekesnő ragyogásával betöltötte a Cool Tv stúdióját. A műsorvezető, Leo rögtön udvarlással fogadta az énekesnőt, majd magánéletéről kezdte faggatni: - Ha én most bókolni szeretnék, van esetleg valaki az életedben, aki ennek nem örülne? - tette fel a k
2008. április 18. péntek 07:15 - Hírextra
Így Leo szakmai vizekre evezett. Kérdéseire Orsi megnyílt és beavatta őt énekesnői karrierjének részleteibe: - Folyamatosan dolgozom. Készül a lemezem, valamint Amr Mustafával is vannak közös terveink. Folyamatosan dolgozunk két újabb duetten sőt, ősszel az arab országokban lesz néhány közös koncertünk is.

Majd megérkezett a stúdióba maga Amr Mustafa is, akit tolmácsa, Jasszer segítségével kérdezett Leo az énekesnőhöz fűződő viszonyáról: - Először Orsi producere keresett meg, ezután került sor az első találkozásra Dubaiban. Nagyon jó döntés volt vele énekelni!

A Cool stúdiójában az is kiderült, hogy elsősorban Orsi zenéjét vette figyelembe, és csak ezután jött a külső. - Küldött egy CD-t és nagyon tetszett, amit hallottam. Egyáltalán nem volt fontos az, hogy néz ki.

- Nagyon szeretjük egymást és nagyon jó együtt dolgozni, de csak és kizárólag barátok vagyunk. Nem értjük, miért akar összehozni miket a bulvársajtó ráadásul és az is különös, hogy ezzel csak itthon próbálkozik a média. Külföldön szerencsére tiszteletben tartják a magánéletünket, és nem avatkoznak bele mindenféle koholt hírekkel. – mondta a Cool stúdiójában Pflum Orsi.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását