2024. április 27. - Zita

Megérkezett az ezüstérmes

Megérkezett Budapestre Bodrogi László, a tavalyi országúti kerékpáros világbajnokság egyéni időfutamának ezüstérmese, aki egyenesen Pekingből, az olimpia helyszínéről látogatott haza.
2008. április 18. péntek 13:01 - Hírextra

A kínai fővárosban - ahol kedvenc számában éremesélyesként száll majd harcba - bejárta a pályát, amelyről elmondta: elég nehéznek tűnik, sok benne az emelkedő, bár nem tudott mindent részletesen megvizsgálni, mert a terep több részén még útjavítási munkálatok folynak.

A Credit Agricole versenyzője tavaly nyár óta nem járt Magyarországon, s mostani "vakációja" is igen rövid, ugyanis csak vasárnapig marad Budapesten. A három nap alatt találkozik majd a Magyar Olimpiai Bizottság vezetőivel, részt veszt az ötkarikás ruhapróbán és természetesen edzeni is szeretne.

Programja csúcspontja a vasárnapi Bodrogi-talkshow lesz - amelyre a Critical Mass elnevezésű kerékpáros felvonulás keretében kerül sor -, a szervezők tájékoztatása szerint 10 és 11:30 óra között áll majd az érdeklődők rendelkezésére. A Millenárison sorra kerülő rendezvényen a szurkolók megismerkedhetnek eddigi pályafutásával, autogramot kérhetnek tőle, továbbá megfelelő időjárási körülmények esetén Bodrogi néhány tiszteletkört is megtesz majd a pályán. A rendezvény ingyenes.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását