2024. május 6. - Ivett, Frida

A kormány végjátéka

Új szakaszába érkezett a Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett magyarországi kormányzás azzal, hogy a kabinet kormányhatározattal titkosszolgálati ellenőrzés alá vonta a megyei, fővárosi, kerületi és megyei jogú városok önkormányzatait, közigazgatási hivata
2008. április 18. péntek 13:33 - Hírextra

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint ezzel a végjáték kezdődött el, a kormány már csak titkos rendőrsége” útján képes a hatalmát megtartani, amihez mindenáron ragaszkodik. Az ilyen és ehhez hasonló eljárások ellentmondanak minden demokratikus normának, nem beszélve arról, hogy a köztisztviselőket, közszolgálati dolgozókat, választott önkormányzati képviselőket és polgármestereket, végső soron az ország lakosságát hozza méltatlan helyzetbe.

A KDNP arra kér minden józanul gondolkodó embert, az ország sorsáért és lelkéért felelősséget érző értelmiségit, hogy fejezze ki tiltakozását a rendszerváltozás előtti időből ismert léleknyomorító módszerek ellen. Kiváltképp azokat, akik maguk is saját bőrükön érezték a megfigyelt létezés méltatlanságát és következményeit, de az egykori megfigyelőket is, akik számtalan visszaemlékezésben tettek tanúbizonyságot arról a lelkiismereti válságról, ami az ilyen jellegű aljas feladat elvégzésének következménye.

Kiadó: KDNP frakció

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását