2024. április 28. - Valéria

MSZP: a katari gáz ára ötödével lenne drágább a mostaninál

Orbán Viktor katari luxuskiruccanása egyetlen magyar állampolgárnak sem hoz hasznot. A katari gáz szállításának ára, az adriai tárolás és a Magyarországra hozatal a mostaninál ötödével drágábban volna lehetséges - mondta a Fidesz elnökének útját és tárgya
2008. április 17. csütörtök 17:40 - Hírextra

A szocialista politikus szerint sokakban merül fel a kérdés, hogy Orbán Viktor miért beszél gázszállításról, energiapolitikáról az ország nevében, milyen felhatalmazás alapján nyilatkozik az energiabiztonság kérdésében.

Nyakó István szavai szerint a volt miniszterelnök a Fidesz kormányzása idején összeveszett az összes szomszédos országgal, feszültté tette az Amerikai Egyesült Államokkal való kapcsolatainkat, és semmilyen viszonyt nem ápolt a távol-keleti országokkal, ellenzékben pedig még nagyobb felelőtlenségről tesz bizonyságot.

A szóvivő véleménye szerint az állítólagos katari gázvásárlás is csak az üzlet megvalósításában érdekelt cégnek hozna hasznot, a magyar háztartások súlyosan ráfizetnének. Hozzátette: Orbán Viktor a luxusszállodában láthatóan megfeledkezett az új többségről, a hazai kisfogyasztók mindennapi gondjairól és érdekeiről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását