2024. április 28. - Valéria

Hab a tortán

Több mint 800, az üdülési csekket elfogadó helyen kedvezményes vagy térítésmentes plusz szolgáltatással várják a vendégeket; a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) "Hab a tortán" című kiadványában mutatja be ezeket az elfogadóhelyeket .
2008. április 17. csütörtök 16:00 - Hírextra

Tájékoztatása szerint ma már több mint 8.500 elfogadóhely 27 típusú szolgáltatást biztosít az üdülési csekkel fizető vendégeknek.

Árkedvezményt 218, térítésmentes plusz szolgáltatást 238, kedvezményes plusz szolgáltatást 72, ajándékot 150, egyéb kedvezményt 122 elfogadóhelyen adnak. További 8 elfogadóhelyen pedig törzsvendég akcióval várják a vendégeket.

A kedvezményeket nyújtó helyeket összegyűjtő kiadványt tízezer példányban készítették el, és ingyenesen elérhető az üdülési csekk ügyfélszolgálati irodákban, valamint számos Tourinform irodában.

Karácsony Mihály elmondása szerint tavaly 1,7 millió állampolgár rendelkezett üdülési csekkel, összesen 30 milliárd forint értékben. Idén az első negyedévben már több mint 500 ezer munkavállaló élt a lehetőséggel, közel 10 milliárd forint értékben. Jelenleg körülbelül 25 milliárd forintnyi üdülési csekk van kint az állampolgároknál.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását