2024. április 29. - Péter

Görbicz nélkül a BL-ben

A magyar bajnok és kupagyőztes Győr számára előzetesen az orosz Zvezda Zvenyigorod búcsúztatása teljesíthető feladatnak tűnt a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében, ám a Rába-parti együttes a hétvégén elvesztette Görbicz Anitát, így nagy kérdés, ho
2008. április 17. csütörtök 15:54 - Hírextra

A 127-szeres válogatott játékos a Dunaferr elleni vasárnapi kupadöntőben szenvedett súlyos sérülést, jobb bokájában két szalag teljesen, míg egy részlegesen elszakadt.

A Győrnek így a 24 éves sztár nélkül kell helyt állnia Oroszországban, egy szoros eredmény elérése esetén pedig hazai közönség előtt képes lehet kiharcolni a fináléba kerülést.

Az EHF Kupában a Dunaferrnek szintén kedvezett a sorsolás, hiszen a lehetséges ellenfelek közül papíron a "leggyengébbet", a spanyol Navarrát kapta. Az estellai alakulat a nyolcaddöntőben a Fehérép-Alcoát búcsúztatta. Spanyolországban 27-21-re nyertek a hazaiak, míg Székesfehérváron 26-26 lett a végeredmény.

A program:
vasárnap:
Bajnokok Ligája, elődöntő, 1. mérkőzés:
Zvezda Zvenyigorod (orosz) - Győri Audi ETO KC 15 ó
EHF Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés:
Dunaferr - Itxako-Navarra (spanyol) 17:30 ó
A visszavágókat egy hét múlva rendezik

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását