2024. április 27. - Zita

Vitanapot tartanak

Munka, tudás, tulajdon címmel politikai vitanapot tart ma az Országgyűlés, hatórás időkeretben. A vitanapot Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezte. A kormányfő február 18-án a parlamentben, országértékelő beszédében beszélt arról, hogy a hétköznapo
2008. április 15. kedd 08:10 - Hírextra

A kormányfő akkor arról is beszélt, hogy a kormány új tulajdonosi programjának keretében az állami cégekből vásárolhatnak tulajdont az állampolgárok. Az új tulajdonosi programról március 17-én elfogadott országgyűlési határozatban a képviselők felkérték a kormányt, hogy április 30-ig dolgozzon ki részletes programot az állami tulajdon egyes elemeinek magánkézbe adására.

A képviselők ma lefolytatják a Nemzeti Kulturális Alapról szóló törvénymódosító javaslat általános vitáját, amelynek egyik legvitatottabb része, hogy valamennyi internet hozzáférési szolgáltatás árbevétele után 0,8 százalék kulturális járulékot kellene fizetniük az internet szolgáltatóknak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását