2024. április 29. - Péter

Szeged a központ

Szombaton és vasárnap Szegeden rendezik meg a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. Az eseménynek először ad otthont Csongrád megye székhelye.
2008. április 15. kedd 13:55 - Hírextra

A finálé keddi sajtótájékoztatóján mind a négy érdekelt együttes, a hazai Pick Szeged, a címvédő MKB Veszprém, a Dunaferr és a PLER vezetője is részt vett. Szentgyörgyi Pál, a város alpolgármestere elmondta, felkészültek a tornára, melyet szeretnének a rangjához méltó magas színvonalon megrendezni, már csak azért is, mert a klub 1970-es alapítása óta először kapta meg Szeged a házigazda szerepét.

A hazai klubvezető, Lele Ambrus reményét fejezte ki, hogy sikerül saját pályán győzni, s ezáltal elhódítja együttese a veszprémiektől a kupát. Veszprémi részről is természetesen az első hely a cél, amelyhez előbb a szombati elődöntőben a Dunaferrt kell legyőzni. A bajnokságban a legjobb négy között a szegediek dolgát alaposan megnehezítő dunaújvárosiak ezúttal is meglepetésre készülnek, céljuk a fináléba jutás, míg a PLER sok sérültje miatt elsősorban a tisztes helytállásban bízik.
A program:
szombat, elődöntő:
------------------
MKB Veszprém-Dunaferr 15:15 ó
Pick Szeged-PLER KC 17:30
vasárnap, helyosztók:
---------------------
a 3. helyért:
az elődöntő vesztesei 11 ó
a döntőben:
az elődöntő győztesei 13:30

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását