2024. április 20. - Tivadar

Fel akarja hízlalni a nejét

Jordan férje akár zsírral is megetetné asszonykáját, hogy hízzon egy kicsit.
2008. április 15. kedd 10:49 - Hírextra
Messze földön híres Jordan a furcsa szépségideáljáról, ám a külsejével nem arat osztatlan sikert. Sőt, még a férje, Peter André sem teljesen elégedett szerelme megjelenésével. Az énekes nem bánná, ha a modell felszedne néhány kilót. Így is nagyon tetszik neki, de még jobb lenne, ha volna rajta mit markolni a szilikonon kívül is. Az se javított sokat a helyzeten, amikor nemrégiben lekicsinyítette a mellimplantátumait, mert így még három kilóval lett könnyebb.

Peter már azon gondolkodik néha, hogy megtömi kedvesét, mint a libát, hátha úgy ragad rá némi zsírréteg. Bár valószínűleg akkor sem járna sikerrel, mert Katie többet eszik, mint a család bármely tagja. Ezért érthetetlen, hogy miért nem hízik szerelme. Ha a szinte kóros soványságon nem lesznek úrra, akkor a következő plasztikai műtéte egy zsírfeltöltés lesz. Ám mivel ez az eljárás még nem ismert, kénytelen lesz megint teherbe ejteni a kebelcsodát, mert várandósan volt a legszebb (André szerint).

Az énekes rossz helyen keresgéli neje karcsúságának kulcsát. Talán, ha a kokainról és az ivásról sikerülne leszoktatnia, akkor az evésnek is lenne némi látszatja. Jordan ugyanis nem sokat tanult a saját példáján, hogy milyen káros hatásai vannak a bűnös életmódnak. Első fia, Harvey vakon, szellemi fogyatékossággal és súlyos diabétesszel született, mert a drága anyukája nem akart visszavenni a bulizásból a terhesség alatt. A hírek szerint ezt a jó szokását a mai napig gyakorolja.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását