2024. május 4. - Mónika, Flórián

Debrecenben pihen a "karaván"

Negyvenegy országból érkeznek autósok, motorosok és kamionosok a vasárnap Budapestről rajtoló, s április 26-án Balatonfüreden záruló Közép-Európa-ralira: a száguldó "karaván" kedden dél körül érkezik meg Debrecenbe, a viadal egyik állomására.
2008. április 15. kedd 13:27 - Hírextra

A keddi debreceni sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Főnix Csarnok hatalmas parkolójában lesz a főhadiszállás, ahol a Helló Tavasz Fesztivál keretében különböző zenei programokkal várják a versenyzőket, kísérőiket és a közönséget.

A versenyen igazi sztárparádé várható, hiszen gyakorlatilag az összes olyan neves pilóta elindul a magyar és romániai utakon zajló viadalon, akik a Dakar-ralin már számtalanszor bizonyítottak.
A sajtótájékoztatón Tóth György, a viadalt szervező és azon induló Szalay Balázs navigátora elmondta, mivel az útvonal szakaszait sokkal jobban ismerik, mint a Dakar sivatagos, homokos, kavicsos részeit, ezért szeretnének jóval meghatározóbb szerepet betölteni a versenyen. Magyarországról összesen tizenegy autós, négy kamionos, és hat motoros vág neki a hét szakaszból álló viadalnak, összesen 268 egység méri össze tudását.

A verseny teljes távja 2006 km, ebből 1110 km a mért szakasz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását