2024. április 25. - Márk

Madonna újra forgatná a Casablancát

Miközben új albumának, a Hard Candy-nak a megjelenését készíti elő, Madonna tovább próbálkozik a filmmel is. Nem érdekli, hogy Berlinben a kritika meglehetősen hidegen fogadta rendezői debütálását. Legújabb terve újraforgatni a Casablancát, ezúttal iraki
2008. április 13. vasárnap 12:52 - Hírextra
Ingrid Bergman legendás szerepét természetesen magának tartaná fenn.

Elég merész terv. Kertész Mihály 1942-es filmje a világ legkedveltebb mozijai közé tartozik, és annak ellenére, hogy 66 éves, rendszeresen beválasztják a filmtörténet legjobb alkotásai közé. Tökéletes a sztori, tökéletesek a benne játszó színészek, és az 50. életévéhez közeledő Madonna sem szépségben, sem tartásban nem állja a versenyt Ingrid Bergmannal, a tehetségről nem is beszélve - állapította meg róla a Corriere della Sera című olasz lap.

A pop immár elpusztíthatatlannak tekinthető királynője azonban mindig is szerette a kihívásokat, elhatározta, hogy ha törik, ha szakad, megcsinálja. Hollywoodban körbejárja a stúdiókat, mint hírlik, egyelőre eredménytelenül.

Egy amerikai producer szerint a Casablanca "remake"-je olyan lenne, mintha valaki újraírná a Bibliát. Sokan emlékeznek arra is, amikor az 1990-es években kitört a régi fekete-fehér filmek "színessé" változtatásának mániája, és a Casablanca is felkerült a leendő áldozatok listájára, az ötletet a Woody Allen vezette művészek és nézők haragja pillanatok alatt elsöpörte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását