2024. május 3. - Tímea, Irma

Szabónak nem sikerült

A 63 kg-os Szabó Brigitta vigaszági első mérkőzésén kikapott, ezzel kilencedikként zárt a lisszaboni olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon, azaz biztosan nem lesz ott a pekingi játékokon.
2008. április 12. szombat 14:16 - Hírextra

A tatabányaiak junior világbajnoka a bronzéremért zajló "reményfutamban" elsőként a horvát Marijana Miskovicot kapta ellenfélül. A magyart hamarosan megintette a bíró, majd riválisa 3 perc elteltével eldobta őt, és ipponnal nyert. Szabó így kilencedik lett.

A 73 kg-ban világ- és Európa-bajnok Braun Ákos ugyanakkor nagy csatában hozta második meccsét. A paksi klasszis a szerb Vladimir Jovicic után a cseh Jaromir Jezekkel akaszkodott össze, de az öt perc alatt - több földharc és dobáskísérlet dacára - nem született értékelhető akció. (Közben ráadásul a magyar ruhája elszakadt, és cserére szorult, ami kétperces szünetet okozott.) Következett az aranypontig tartó hosszabbítás, amelynek harmadik percében a bírók rövid tanácskozás után passzivitásért megintették Jezeket, s ez egyben a találkozó végét jelentette. Braun következő ellenfele az elődöntőért a moldovai Sergiu Toma lesz, aki ugyancsak "túlórában" jutott tovább.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását