2024. április 25. - Márk

Sok pornót nézel?

Itt van például egy amerikai srác, aki szakemberhez fordult, mert úgy érzi, pornó- függő. Nincs párkapcsolata, igazából nem is hiányzik neki, mert túl lusta ahhoz, hogy a nap 24 óráját végig szexelje. Viszont minden másnap pornót néz.
2008. április 12. szombat 08:45 - Hírextra
Mi számít túl soknak?

Nos, van, aki minden áldott nap nézi, ahogy mások csinálják, mégsem függő. Igazából nincsenek is szigorúan lefektetett szabályok arra, hogy mi számít már egészségtelennek, vagy mitől leszel függő. Egyéntől függ. Vannak olyan párok, akik minden este közösen nézik, és ettől még teljesen egészséges a kapcsolatunk, és ők maguk is. Ezzel szemben akad olyan is, aki csak elvétve nézi, mégis megmérgezi a kapcsolatát.

Okozhat ez függőséget? Igen. Főleg az erre hajlamos személyiségeknél. De nem feltétlenül válsz függővé, ha szereted!

Derítsd ki, mi a helyzet veled!

Ha egyfolytában ez jár a fejedben, még ha épp nem is látod. Ideges és feszült vagy, ha megvonják tőled? Nem mész el a haverjaiddal, hanyagolod miatta a családodat? Ha válaszod igen, akkor függő vagy. Ha nem, nincs okod aggodalomra!

Inkább nézed a tévében, minthogy csinálnád? Itt az ideje szembe nézned magaddal! Valóban, ehhez kevesebb erőfeszítést kell tenned, és jóval kényelmesebb is! Nem áll fenn a veszélye, hogy megsérülj és összetörjék a szíved!

Valójában, ez a lehető legideálisabb kapcsolat a földön! Ha ezzel a virtuális kapcsolattal helyettesíted az igazit, baj van! Lehet, hogy valami lelki sérülés miatt nem vagy képes kapcsolatot fenntartani, és ezért menekülsz ehhez a megoldáshoz!

Egy szó mint száz, még ha minden este porónozol is, nem biztos, hogy függő vagy. Nem a mennyiség számít, hanem a minőség! Ha szerelmi életedbe belefér, és jót tesz neki, akkor hajrá! Dőlj hátra, él élvezd!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását