2023. június 1. - Tünde

A Gyurcsány-kormány képtelen a válság kezelésére

Gyurcsány Ferenc és kormánya képtelen arra, hogy kezelje az egyre mélyülő gazdasági és szociális válságot. Gyurcsány Ferenc már régen elveszítette az emberek bizalmát, kiábrándultak belőle a gazdasági élet szereplői és most már elveszítette parlamenti töb
2008. április 12. szombat 18:38 - Hírextra

Gyurcsány Ferenc politikája végleg megbukott, az emberek elsöprő többsége elutasította a hazugságokra, megszorításokra, az emberek értelmetlen megsarcolására épülő kormányzati politikát.

Magyarországnak olyan kormányra van szüksége, amely képes kivezetni az országot az egyre mélyülő váláságból. Ezért az embereknek minél előbb vissza kell adni a jövőről szóló döntés lehetőségét.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője

Budapest, 2008. április 12.

Kiadó: FIDESZ frakció

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ügyvéd
2008. április 13. 18:44
Orbán valóban csak a hatalom kell. s ezért képes az egész országot megosztani, szítani a nemzeti nacionalizmust, és kormányozhatatlanná tenni az országot! Neki minden mindegy!

A gond ebben az, hogy a kormány valóban sok hibát
követett el, de erre a jobboldal még rátett pár lapáttal.
Igy az sokkal nagy kár az amit az ellenzék tesz,
mert a felfedezett hibákat nem javitani próbálták, hanem súlyosabbá tenni! Ez olyan, mintha a fuldoklót nem kimenteni akarnánk hanem még méllyebbre nyomnánk a viz alá!
Most már meg kellene érteni a jobboldalon : benzinnel nem lehet tüzet oltani!
peterne46
2008. április 12. 19:43
Aha,ja majd a Szijjártó ő megoldja????????,Unom már ezt a kis emberkét.Gátlástalan,hazudozó!Azt hallottam,ha ők lesznek a vezérek előtte elvonulnak Őszödre és legalább Tiz -"Őszödi -beszédet kell elmondaniuk.Ugy fogják kezelni a válságot:a szocik elkurták,a szocik nem értettek hozzá,a szocik ellopták.........stb.stb.Azt birom még el sem kezték ,de már nem tudják!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását