2024. április 27. - Zita

Paris Hilton gyereket akar

A gyermekügyisek már most dörzsölik a tenyerüket - Paris lassan anya lesz. Mióta Britney-től elkobozták a csemetéit, kiadó a világ legrosszabb sztáranyukája cím. Ezért régi nagy barátnője, Paris nézte ki magának a titulust. Ugyanis gyereket szeretne az ör
2008. április 11. péntek 06:39 - Hírextra
Annyira imád Nicole Richie lányával játszani, hogy neki is megjött a kedve a babázáshoz. Sőt, most még apuka után sem kell részegen keresgélnie az egyik klubban, hisz pár hónapja a Good Charlotte gitárosával, Benji Maddennel jár. Az ismerősei szerint már el is kezdte felkészíteni a testét a terhességre. Egészséges ételeket fogyaszt, és próbál az életmódján is változtatni.

A Hilton-anyasági program azonban Nicole-nak nem tetszik annyira. Szerinte ugyanis Paris csak utánozza őt, és nem belső indíttatásból akar szülni. Már akkor is ideges volt, amikor gyerekkori játszótársa összejött a sógorjelöltjével. Richie túl gyorsnak érzi a tempót, még ő sem szokta meg igazán, hogy hamarosan Mrs. Madden lesz belőle, és Paris máris ott van a család közelében. Pedig anno arról lehetett hallani, hogy a friss anyuka szerette volna, ha a szállodás csaj is beszerez egy GC bandatagot. Az ismerőseik azonban attól tartanak, hogy egy életre összeveszik a két hölgy, ha a botrányhősnő teherbe esik Benjitől.

Paris valamiért tényleg szereti utánozni a körülötte lévőket. A húga, Nicky sem rajong érte, ha az ő házában van, mert minden egyes lakberendezési ötletét lenyúlja. Ezért a lakásavatójára sem hívta meg testvérét. De a lovagok terén sem közeledik ki nem próbált úriemberekhez. Jó pár alkalommal Lindsay Lohantől vagy Kim Kardashiantól szerette el a párjukat.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását