2024. március 29. - Auguszta

17 kilót nyom a világ legkövérebb macskája

A kínai Csu Csi-rong a világ minden tájáról kap jó tanácsokat, mióta a YouTube révén kért segítséget 17 kilós kedvence, Kitty macska lefogyasztásához. A Super Fat Cat nevet méltán kiérdemelt cicalány eddig sikeresen vert vissza minden kísérletet, otthonáb
2007. február 6. kedd 13:13 - Hírextra
A kínai Csu Csi-rong a világ minden tájáról kap jó tanácsokat, mióta a YouTube révén kért segítséget 17 kilós kedvence, Kitty macska lefogyasztásához. A Super Fat Cat nevet méltán kiérdemelt cicalány eddig sikeresen vert vissza minden kísérletet, otthonában továbbra is ő fújja a passzátszelet.
Gazdája többször próbálta csökkenteni Kitty napi ételadagját, a találékony jószág azonban mindig megtalálja a módját, hogy lebeszélje gazdáját a kísérletről. Ha nem kapja meg a fél tányér csirkeszívet, s a desszert gyanánt szolgáló, disznóhússal dúsított tavaszi tekercset, azonnal hatalmas patáliát csap. Fúriaként támad a háziakra és a vendégekre, s tiltakozása jeleként körbepisili a lakást – írja az 123.hu.

A tizedik évét taposó macska egyébként is megköveteli a magáéét. Mivel óriási testtömege miatt nehezen mozog, és fejét nem tudja elég mélyen lehajtani, sámlira helyezett tálkából fogyasztja el a napi betevőt. A jóltartás meg is látszik rajta, 88,7 centiméteres derékmérete egy férfinak is becsületére válna. Tekintélyes hasa miatt már csak háton tud kényelmesen feküdni, s az éjszakai pihenéshez elvárja a kispárnát és a kispaplant is. Nincs mese, Kittyt végtelenül elkényeztették, hozzászokott a kivételes bánásmódhoz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását