2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Forgalomelterelések várhatók a fővárosban

Jelentős forgalomelterelések várhatók vasárnap Budapest több pontján egy nagyszabású futóverseny miatt - tájékoztatta Kocsis Árpád, a szervező BSI ügyvezető igazgatója az MTI-t.
2008. április 11. péntek 16:40 - Hírextra
A vasárnapi futóverseny egyik útvonala 9.30 és 10.30 óra között érinti a Margitszigetet, az Árpád híd Pestre és a Margit híd Budára vezető egyik sávját, valamint a Népfürdő utcát és a Pesti alsó rakpartot az Árpád híd és a Margit híd között.

A másik útvonal 13.00 és 14.30 óra között a Margitszigetet, valamint a Margit híd - Fő utca – Alagút - Attila út – Lánchíd - József Attila utca - Hercegprímás utca - Báthori utca - Kossuth tér - Széchenyi rakpart - Jászai Mari tér - Margit híd útvonalat érinti - áll a rendezvényszervező cég az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A verseny ideje alatt a megadott útvonalon forgalomterelések lesznek.

A 23. T-Com Vivicitta Városvédő Futás nevű programon várhatóan mintegy tízezren vesznek részt.
Kocsis Árpád közölte: fontosnak tartják a jó viszonyt az autósok és a futók között, ezért Fut a város!” címmel nagyszabású tájékoztató kampányt indít a rendezvényt szervező BSI. A kampányt egész évben folytatják más nagy sporteseményhez kapcsolódóan is, hogy a hazai autósok mindig informálódhassanak az útlezárásokról, elterelésekről.

A programról további információk a www.futanet.hu/futavaros portálon találhatók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását