2024. május 7. - Gizella

A mosogatással nem tud megbirkózni

A mosogatással még Bárdosi Sándor sem tud megbirkózni, ezért inkább párjára hagyja.Takarítani senki sem szeret, de valakinek azért mégis kell. Ez a valaki pedig általában a nő. Bárdosi Sándor is előszeretettel hagyja a lakás rendbe tételét barátnőjére, de
2008. április 11. péntek 12:38 - Hírextra
A porszívózás azért jó, mert azt csak húzni kell magam után, sőt, közben tévét is nézhetek. A felmosást is hasonló okokból kedvelem. Amit viszont semmi pénzért nem csinálnék, az a mosogatás – vallotta be töredelmesen a birkózó a Netbulvárnak.

Sanyi azt is elmesélte, hogy mielőtt nem volt párja, hatalmas edény és pohárhegyek tornyosultak a mosogató körül, amik sehogy sem akartak onnan eltűnni. A birkózó ezért cselhez folyamodott. Takarékoskodni kezdett – az edényekkel. Rájött, hogy nem kell külön tányérra kitenni az ételt, elég, ha a lábosból kikanalazza, így máris a felére csökken a mosogatnivaló.

Amióta barátnője van, nincsenek ilyen gondjai a sportolónak. Volt egy eset azonban, mikor balul sült el a női segítség. Az történt ugyanis, hogy Sanyi párja takarítás közben egy ismeretlen nő fényképére bukkant.

– Egyszer azzal fogadott a barátnőm, hogy ki ez a nő, akinek a fotója egy könyvből kandikált ki. Azt sem tudtam, hogy került oda, már nagyon régen raktam rendet a könyvespolcon. Egy volt barátnőm képe volt egyébként, de végül nem lett belőle semmi gond. Tudja a párom is, hogy nagytakarítás közben ősrégi dolgokra bukkanhat nálam.

Létezik azonban olyan házi teendő, amit Sanyi is szívesen elvállal. Ez a bevásárlás. Ráadásul ehhez istenadta tehetsége is van a birkózónak, az erős kezei, amelyek segítségével gyerekjáték a nehéz szatyrok cipelése.

– Főzni is nagyon szeretek. Ebben egyébként rendkívül kreatív vagyok. Sosem szakácskönyv alapján készítem az ételeket, hanem mindig azokból a hozzávalókból, amik épp otthon vannak. Nagyon jó dolgok szoktak kisülni belőle. A legjobb bizonyíték erre, hogy mindig elfogy a főztöm.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását