2024. május 5. - Györgyi

Ringier: Nehéz év

Eléggé "nehézkés és bonyolult" volt a Ringier tavalyi éve Magyarországon - mondta a svájci kiadócsoport itteni cégét ősz óta irányító Mihók Attila a kiadócsoport 2007-es eredményeit bemutató csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón, ahol elhangzott: második
2008. április 10. csütörtök 16:08 - Hírextra
A Ringier Kiadói Kft. 13,054-ről 13,088 milliárdra, az Euromédia Kft. 2,047-ről 2,677 milliárdra növelte forgalmát, míg a Népszabadság Zrt-é 6,829-rúl 6,637 milliárdra csökkent.

"Magyarország talán a legnehezebb helyzetben volt" 2007-ben azon államok között, a lapkiadók helyzetét a nemzetközi trendek mellett a gazdasági helyzet is rontotta - mondta, 2008-ról pedig úgy nyilatkozott, "új célcsoportok, új kihívások: ebben az évben sem lesz könnyebb a dolgunk, mint tavaly volt"

A Blikk hivatalba lépése idején bejelentett megújulásáról csupán annyit mondott, dolgoznak rajta, célként említette, hogy a Népszabadság honlapja is olyan sikeresen újuljon meg, mint a Blikké vagy a Nemzeti Sporté.

Kovács Tibor, a Népszabadság Zrt. elnök-vezérigazgatója az eseményen azt közölte, a tulajdonosok már korábban egyetértettek a Népszabadság Online megújulásának szükségességében, így az még az idén új arculattal és szolgáltatásokkal jelentkezik, egyszerre adva helyet az újságírói, a közösségi és az olvasói tartalmaknak; időpontot azonban nem kívánt közölni.

A politikai napilap vasárnapi kiadásáról nyilatkozva Kovács Tibor úgy fogalmazott, "előrehaladottak a tulajdonosi tárgyalások, de végső döntés még nem volt" a kérdésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását