2023. december 2. - Melinda, Vivien

Lemond azegri kórház igazgatója

Felmentését kérte a főigazgatói teendők ellátása alól április 30-i hatállyal az egri kórház megbízott főigazgatója - tájékoztatta csütörtökön az intézmény sajtószóvivője az MTI-t.
2008. április 10. csütörtök 11:17 - Hírextra
Sebes Gábor közös megegyezéssel kezdeményezte felmentését Sós Tamásnál, a Heves Megyei Közgyűlés elnökénél - közölte Szegedi Erzsébet. A kórházvezető a megyegyűlés elnökéhez írt levelében nem kívánta megindokolni távozásának okát - tette hozzá a referens.

A Heves Megyei Közgyűlés március 25-én hagyta jóvá azt a szerződést, amelynek alapján a következő 20 évben a HospInvest Zrt. működtetheti a Heves Megyei Markhot Ferenc Kórházat.

A vagyonkezelésre kiírt tenderen a HospInvest mellett a Debreceni Egyetem is pályázott, illetve "ajánlatot" nyújtott be az egri önkormányzat.

A Fidesz mindvégig azzal vádolta a megye szocialista vezetését, hogy a HospInvestre szabták a pályázatot.

Ugyanakkor a kórház 1.300 dolgozója közül 918-an írták alá azt a nyilatkozatot, amely szerint nem kívánnak lemondani közalkalmazotti jogviszonyukról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását