2024. május 4. - Mónika, Flórián

Elton John Hillarynak kampányol

Hillary Clinton kampányának javára adott hangversenyt a híres New York-i Radio City Hall koncertteremben Elton John brit popsztár, 2,5 millió dollárral (398 millió forint) gyarapítva az amerikai elnökjelölt-aspiráns választási kasszáját.
2008. április 10. csütörtök 16:24 - Hírextra
A szerda esti dalparádén a demokrata párti elnökjelöltségért folyó versenyben jelenleg Barack Obama mögé szorult, de a küzdelmet fel nem adó Hillary férjével, Bill Clinton volt elnökkel és lányával, Chelsea-vel együtt jelent meg.

A hangversenyre a legolcsóbb jegy 125 dollárba került, míg a legdrágább 2300-ba - ennyi ugyanis a maximális összeg, amellyel magánszemélyek támogathatnak elnökjelöltségért versenybe szálló személyt.

A ma 61 éves Elton John barátsága a Clinton-házaspárral nem új keletű. A popsztár már 1998-ben fellépett a Fehér Házban azon a díszvacsorán, amelyet Clinton elnök adott a hivatalos állami látogatásra érkezett Tony Blair akkori brit miniszterelnök tiszteletére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. április 11. 00:17
Google to fund: MMR, Lendva, "forrás" volt - talán még a M. Rádió 1 lapról frissen? 2008. 04. 10. 23:44 ó. ;-P (A "Műkörmös" topikban akkor írva gyorsan...)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását