2024. április 29. - Péter

Beyoncé terhes?

Beyoncé Knowles állítólag első gyermekét várja férjétől, a rapper Jay-Z-től. A pár nemrég házasodott össze, és úgy néz ki, már jön is a gyermekáldás. A párhoz közeli forrás állítása szerint már legalább két embertől hallotta a hírt, miszerint Beyoncé terh
2008. április 10. csütörtök 16:01 - Hírextra
A Destiny’s Child volt énekesnőjének - aki múlt pénteken, április negyedikén kötötte össze az életét a hip-hop mogul Jay-Z-vel - esküvője után a színésznő Vivica A. Fox megjegyezte: „Szerintem nemsokára családot alapítanak. Sok-sok évnyi boldogságot és gyermekeket kívánok nekik. Biztosan Beyoncé is teherbe fog esni, mint Jennifer Lopez és Halle Berry.”

Beyoncé Knowles és Jay-Z még nem erősítették meg a híreket, és a huszonhat éves énekesnő mindent megtesz annak érdekében, hogy ébren tartsa az emberek kíváncsiságát. Múlt évben Beyoncé így nyilatkozott párjáról: „Nem kényszeríthetsz bele egy férfit semmilyen helyzetbe, legyen az egy kapcsolat, házasság vagy gyermekvállalás. Ha úgy érzi, készen áll a feladatra, a tudtodra fogja adni.”
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását