2024. május 3. - Tímea, Irma

Szurkolóik miatt bűnhődnek

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szurkolói rendzavarások miatt büntette meg a Győri ETO FC-t és a Diósgyőrt.
2008. április 9. szerda 06:38 - Hírextra

A győrieknek az MLSZ honlapja szerint a ZTE FC elleni meccsen történtek miatt visszaesőként 300 ezer forintot kell fizetniük és egy hazai bajnoki találkozójukat zárt kapuk mögött kell megrendezniük, ez utóbbi büntetés végrehajtását azonban a testület május 31-ig felfüggesztette.

A diósgyőri drukkerek a Vasas elleni hazai bajnoki mérkőzésen voltak rendzavarók, ezért a miskolci klubnak következő két otthoni meccsén 20-20 fővel növelnie kell a rendezői létszámot, ezenkívül saját költségen ezekre a találkozókra szövetségi ellenőr kérésére kötelezte az egyesületet a fegyelmi bizottság. A diósgyőriek orvosa, Balogh Sándor két bajnokin nem ülhet le a kispadra.

A kiállított futballisták közül a diósgyőri kapus Köteles László három, a tatabányai Balogh Zoltán egy bajnoki meccsen nem léphet pályára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását