2024. május 6. - Ivett, Frida

Ronaldinho kereshet új klubot

Lapértesülés szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége már közölte Ronaldinho ügynökével, hogy a jövőben nem számít a brazil futballistára, vagyis kereshet új klubot.
2008. április 9. szerda 15:03 - Hírextra

A Sport című katalán újság úgy tudja, Roberto de Assis, Ronaldinho fivére és egyben ügynöke "mindent megtesz azért, hogy testvére Olaszországban vagy Angliában érjen földet", továbbá hogy "Ronaldinho elsősorban az AC Milanhoz szerződne, ha el kellene hagynia a Barcát".

Silvio Berlusconi, a milánói egylet elnöke maga is közölte: igényt tartana az aranylabdás klasszisra.
Az újság értesülése szerint Roberto de Assis két héten belül el is intézne mindent, de "a Barcánál azt mondták neki, hogy az ilyen jellegű dolgokat nyugodtan kell elintézni, nem szabad sietni, vagyis az átigazolás valószínűleg több időt vesz majd igénybe, mint amennyit ő elképzel".

A madridi Marca szerint kínaiak is bejelentkeztek a brazil csillagért, nevezetesen a Kuo,an (Guo,an) szeretné megszerezni őt. A fővárosi lap úgy tudja, hogy Roberto de Assis nem utasította vissza az ajánlatot, és a későbbiekben is találkozik még a kínai együttes képviselőivel.

Ronaldinho jelenleg sérült, a múlt héten szenvedett izomszakadást a jobb lábában, így az idény végéig már nem léphet pályára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását