2024. május 16. - Mózes, Botond

Tőled Szép! kampány

Új kampányt indít a Dove, mely arra ösztönzi a fiatal nőket, hogy ismerjék fel a bennük rejlő lehetőségeket, és fogadják el saját adottságaikat. A Tőled Szép! kampány nem csak állítja, de igyekszik is bebizonyítani, hogy a fiatal a lányok minden művi beav
2008. április 8. kedd 06:53 - Hírextra
Felmérések szerint a 18-29 éves éves korosztály tagjai nincsenek teljes mértékben megelégedve a külsejükkel. Az ilyen korú fiatal nők 56%-a állítja azt, hogy általában a külseje vagy a súlya miatt érzi magát rosszul a bőrében, és 92%-uk valamit megváltoztatna külsején. Mindebből pedig olyan problémák adódhatnak, mint az evészavar, melyben – saját bevallásuk szerint – a nők 9%-a, és a lányok 13%-a szenved. Ez az arány Magyarországon a 18-29 éves korosztályban a legmagasabb: eléri a 17%-ot!

A természetes szépség szóvivője, a Dove most ezen akar változtatni. A Tőled Szép! kampány arra szeretné a fiatal nőket ráébreszteni, minden okuk meg van arra, hogy szépnek érezzék magukat, hiszen 20-as éveink környékén a bőrük még feszes és rugalmas, testük erős, és a fiatalság minden szépségével rendelkeznek. A kampány szóvivője Kisó, a VIVA műsorvezetője, aki maga is a 20-as éveiben jár, és átérzi, nap mint nap átéli a fiatal nők problémáit.

A Tőled Szép! kampány nem csak mondja, de fekete-fehéren igyekszik bebizonyítani, hogy a lányok bármely pillanatban, minden előkészítés nélkül szépek. Áprilisban az összes megyeszékhelyen megfordul majd a Dove Tőled szép! fotóscsapata, és utcán, kávézókban, áruházakban lefotózzák az ott lévő, arra járó lányokat, és a fényképek segítségével megmutatják Nekik, hogy Tőlük szép a világ. Az elkészült fotók felkerülnek a www.toledszep.hu honlapra, és májusban elindul a Tőled Szép! megyék közötti verseny, melyben a leadott szavazatok alapján kiderül, hazánk melyik megyéjét teszik legszebbé az ott élő, tanuló, dolgozó lányok.

A kampány keretében egy 5 várost érintő partysorozat is útjára indul, ahol a United, a Back II Black, a Kiscsillag és a Quimby zenéje, finom koktélok, remek társaság és jó hangulat mellett szépíthetik meg a lányok az estét, a bulit, a világot. Júniusban a kampányt lezáró nagy bulin köszöni meg a Dove a legszebb megye lányainak, és minden lefotózott lánynak, hogy csatlakozott a kezdeményezéshez.
Forrás: vital.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását