2024. április 30. - Katalin, Kitti

Új internetes magazin indult

Zona.hu címmel indított naponta háromszor (reggel hétkor, délben és este hatkor) frissülő internetes magazint hétfőn az egykori Magyar Hírlap több munkatársa; a portált a napilapot egykor főszerkesztőként irányító Szombathy Pál jegyzi.
2008. április 7. hétfő 13:47 - Hírextra

"A zóna a magyar piacon hiánypótló internetes magazinná szeretne válni, amelyben olyan témákkal, feldolgozásokkal, kérdésfeltevésekkel, olvasni-, nézni-, illetve hallgatnivalóval találkozhat, amelyekkel máshol nem, vagy csak kevéssé. Nem raboljuk az Önök idejét olyan napi hírekkel és eseményekkel, amelyekre néhány héttel később már senki sem emlékszik, s amelyeket máshol már olvashattak" - ígéri bemutatkozójában az oldal.

Mint írják, azért indítottak internetes magazint, mert elégedetlenek a hazai sajtóviszonyokkal, s szeretnék az internetes tartalomkínálatot saját elgondolásaikkal bővíteni. A zóna hangsúlyozottan nem hírportál, hanem hátterező magazin, amely először is kíváncsi, azután alapos, hangvételében pedig visszafogott szeretne lenni; diskurzus.hu címen pedig "később kiteljesedő véleményrészleget" indítanak majd.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását