2024. április 28. - Valéria

Születési dátumunk árulkodik rólunk

Születésed napjának számából megtudhatod, milyen vagy egy kapcsolatban, és kire van igazán szükséged. A számok hatása életünk alakulására olykor meglepő pontossággal megállapítható, kiszámítható, ahogyan a matematikai feladatok. Nemcsak nevünk, vagy telje
2008. április 7. hétfő 14:10 - Hírextra

Önmagában, a születési év és hónap nélkül életünk talán legfontosabb területéről árulkodik, a szerelemről és arról, hogyan viselkedünk egy párkapcsolatban, milyen igényeink vannak és mit várhat el tőlünk a másik fél.

A számok alapjaiban megegyeznek férfiaknál és nőknél, de a részletekben vannak eltérések, ezért külön-külön fogjuk taglalni a numerók jelentését a két nemnél. A kapcsolati számod megegyezik születésed napjának számával, ha egytagú. Ha 5-én születtél, akkor kapcsolati számod is 5-ös. Két tagúnál úgy állapíthatod meg, hogy addig adod össze a tagokat, amíg egytagú nem lesz. A legtisztábbak és legerőteljesebbek az egytagúak, két tagnál már az összegen kívül azok a számok is hatással vannak a viselőjére, amelyekből a szám áll. Például, ha 14-én születtél, akkor 1+4=5-ös vagy, de megtalálhatók benned az 1-es és a 4-es tulajdonságai is.

Az 1-es férfi: ő a tradicionális férfi megtestesítője. Egyértelműen vezető szerepre született, ezért nem kedveli, ha a nő akarja meghódítani. Kezdeményező fél akar lenni, döntéseket hozni, és később majd az 1-es férfi irányítja családját is. Szerencsés az a nő, akit feleségül vesz, mert soha nem kell aggódnia a biztonságuk miatt, férje mindent megteremt, akár anyagiakról, akár családi eseményekről van szó. Ezt azonban egy olyan hölgy tudja csak elviselni, aki a tradicionális női szerepet képviseli, vagyis elfogadó, engedi, hogy megtervezzék helyette az életét. Az 1-es férfi meghódítása olyan, mint egy befektetés. Észre kell venni, hogy szereti, ha egy nő ruhája és ékszerei márkásak, drágák vagy legalább annak tűnnek. Eleinte ez a nő pénzébe kerül, később viszont mindent meg fog kapni, ehhez azonban hangot kell adnia elégedettségének. Amikor az 1-es férfi meg akar szerezni magának valakit, mindent belead a győzelem érdekében. Drága étterembe, egzotikus utazásra viszi kedvesét, de amint a markában érzi, ez a törekvés lecsillapodik. Ezért a nőnek kell okosnak lennie. Tudnia kell, hogy ez a férfi akkor tartható meg, ha izgalmat visz a kapcsolatba, ha ő maga is kreatív. Ha képes erre, luxuskörülmények között élhet az 1-es férfi mellett, aki újító szellemét élete minden területén érvényesíti.

Az 1-es nő: akárcsak az 1-es férfi, ő is vezetésre született. A legférfiasabb nőtípus, akinek épp ezért sokszor meggyűlik a baja a kapcsolatokkal és a munkával is. A legtöbb hím retteg egy ilyen határozott és talpraesett nőtől, aki soha, semmiért nem szorul férfi segítségére. Minden döntést egyedül hoz meg, megtalálja a módját annak, hogy akarata érvényesüljön. Szereti a luxust, gyűlöl mindent, ami középszerű. Ezért ő sohasem néz ki úgy, mint a többiek. Előfordul, hogy nehéz neki a nőies külső elérése, főleg ha nincs előtte egy igazán feminin minta. De ha megtalálja a módját lágy oldalának kihangsúlyozására, akkor igazán egyedi jelenség lehet, mert arra mérget vehetünk, hogy a szokványos ruhákat megbolondítja egy-két feltűnő kiegészítővel. A konyhában is mesterré válhat, ha nem fél fakanalat ragadni, hiszen újító szellemét az ételek készítése közben is kiélheti. Olyan férfi kell neki, aki felnéz rá, elismeri képességeit és sikereit, és nem utolsó sorban szórakoztatja őt műveltségével és intelligenciájával. A szex azonban kényes terep számára, mert ebben is vezetni és nyerni akar, pedig meg kell értenie, hogy a női test befogadó szerepre született.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását