2024. május 18. - Erik, Alexandra

Igyekeztek felkészülni a sztrájkra

Előre készült több budapesti székhelyű nagyvállalat is a BKV dolgozóinak hétfői munkabeszüntetésére, így sikerült elérni, hogy alkalmazottaik többsége beért munkahelyére - közölték a cégek illetékesei az MTI-vel.
2008. április 7. hétfő 10:35 - Hírextra

Rózsa Iván, a Chinoin Rt. kommunikációs vezetője elmondta, hogy előre megszervezetek bizonyos munkafolyamatokat, így nem volt fennakadás a munkavégzésben a BKV-sztrájk miatt. Csak késéseket jelentettek az alkalmazottaik, nagy többség bejutott a munkahelyére - tette hozzá.

Gillemot Katalin, az Auchan Magyarország Kft. igazgató asszisztense elmondta, hogy amint értesültek a sztrájkveszélyről, megszervezték alkalmazottaik bejutását a munkahelyre: a gépkocsival rendelkező kollégáikat megkérték, hogy hozzák el azokat, akiknek nincs autója és ezt igényli.

Mint mondta, inkább késéseket regisztráltak, csak kevesen jelentették, hogy nem mennek ma be dolgozni, ők is inkább a MÁV-sztrájk miatt maradtak távol.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását