2024. június 12. - Villő

Fehér port kapott az MSZP

Fehér port tartalmazó borítékot kapott hétfőn az MSZP ajkai irodája - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalvezetője az MTI-t.
2008. április 7. hétfő 18:03 - Hírextra

Csányi Zoltán - a nyomozási érdekre hivatkozva - arról nem nyilatkozott, hogy a boríték postai kézbesítéssel érkezett az MSZP-irodába vagy "csak" bedobták a párt postaládájába. A rendőrtiszt annyit közölt, hogy a borítékot az irodavezető nyitotta ki, s a por egy része kiszóródott az asztalra.
A rendőrség helyszíni szemlét tart, az irodát lezárta, lepecsételte - tette hozzá a hivatalvezető, hangsúlyozva, hogy egyelőre nem ismert még a fehér por összetétele.

Az ügyben a Nemzeti Nyomozóiroda folytatja az eljárást, a port az országos járványügyi központba vitték vizsgálatra - mondta a megyei főkapitányság hivatalvezetője.

Az utóbbi időszakban több politikus kapott fehér port tartalmazó borítékot, ezekről kiderült, hogy mérgező anyagot nem tartalmaztak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását