2024. március 29. - Auguszta

Csecsemő életveszélyes sérülésekkel

A Szabolcs megyei rendőrség bűncselekmény miatt nyomoz egy újszülött ügyében, akit életveszélyes koponysérülésekkel vittek be a nyíregyházi kórházba, még csütörtökön. Az intézmény pénteken értesítette a rendőrséget, az ügyet szombaton hozták nyilvánosságr
2007. november 17. szombat 16:04 - Hírextra
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy három hetes kislányról van szó. Családja a Szabolcs megyei Fényeslitkén él, házukban lakik az édesanya apósa és annak élettársa, valamint az ő öt kisgyerekük. A koponyasérült kislánynak egy 15 hónapos testvére van, így a házban összesen 10-en élnek.

Egyelőre nem tudni, mikor és pontosan mitől sérült meg a háromhetes csecsemő. Fülöp Gergely, a megyei rendőrség szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a kislány sérüléseiről először a körzeti orvosnak szóltak a családtagok. Az orvos mentőt hívott, a gyerek előbb a kisvárdai kórházba, majd a nyíregyháziba került, ahol intenzív osztályon ápolják most.

A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást pénteken, egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak, őrizetbe még senkit sem vettek az ügyben.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását