2024. május 17. - Paszkál

Mosley áldozatnak tartja magát

Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szexbotrányba keveredett elnöke szerint egy undorító összeesküvés áldozata lett, és úgy érzi, semmi helytelent nem követett el.
2008. április 5. szombat 15:14 - Hírextra

"Ha gyorshajtáson vagy ittas vezetésen kapnának, azonnal benyújtanám a lemondásomat" - írta nyílt levelében a 67 éves sportdiplomata.

Hozzátette: most másról van szó, hiszen a privát életét sértették meg akkor, amikor fotókat és videófelvételeket közöltek hálószobai titkairól. Mosley öt, náci kosztümbe öltözött prostituálttal látható egy szado-mazo szexvideón. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy a FIA-t 1993 óta vezető Mosley édesapja az 1931-ben létrejött, majd betiltott fasiszta feketeinges mozgalom alapítója volt.

"Amit tettem, az teljesen privát volt. Ártatlan és teljesen legális" - fűzte hozzá Mosley, aki a lehető leggyorsabban rendkívüli FIA-közgyűlést tartana Párizsban. A tanácskozáson a személyével kapcsolatos találgatások következményeiről lenne szó, illetve Mosley tisztázni kívánja a felmerült félreértéseket. A rendkívüli közgyűlésig a FIA nem kívánja kommentálni a kirobbant botrányt.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását