2024. április 27. - Zita

Palik szerelmes

Az autóversenyző kettesben ment sétálni fiával, Vilmossal, amíg az anyuka, Marsi Anikó dolgozott. Végigizgulta Marsi Anikó az elmúlt hetet, amíg az RTL Klub Vacsoracsata című adásait vették fel. A Fókusz műsorvezetője ugyanis még nem töltött ilyen sok idő
2008. április 4. péntek 10:52 - Hírextra
- Szinte szerelmes vagyok a kisfiamba! Nagyon örültem ennek a „kényszerhelyzetnek”, hogy én vigyázhattam rá. Annyira ritkák az ilyen pillanatok, ilyenkor szeretném megállítani az időt, hogy minél tovább tartson – mesélte Palik, aki Marsi Anikó szerint univerzális apuka.

- Mielőtt teherbe estem, próbáltam elképzelni, milyen apa lesz Laciból – mesélte a műsorvezető. – De minden elképzelésemet felülmúlja! A tudat, hogy nyugodt szívvel mehetek el dolgozni Siófokról, megkönnyítette a helyzetemet, hiszen a Vacsoracsata miatt egész héten alig láttam őket. Nagyon hiányoztak, a forgatások után igyekeztem mindig haza. Hihetetlen komoly férfi lett egyébként a fiunkból, éppen a múltkor néztem egy régebbi képet, amelyen alig van pár szál haja, most meg komoly lobonca lett. Lacival mindig nagyon jól szórakoznak, de persze az igazi fiús programhoz nőnie kell, bár kocsit mosni a múltkor már együtt ment a két fiú.

Anikó csak úgy sugárzik, amikor két szerelméről beszél, de azért bevallja: féltékeny Lacira.

- Szerintem minden anyukánál így működik – mondja az RTL Klub sztárja. – Furcsa érzés, de azt szeretném, csak velem érezze jól magát a kisfiam. Ez nevetségesen hangzik, de nemcsak a férjemre, hanem mindenkire féltékeny voltam.
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását