2024. április 26. - Ervin

Orális szex: igen vagy nem?

Az oralitás a szex egyik legnagyobb örömöt okozó változata, visszautasítása esetén partnerünk hűsége igen kétségessé válik. Éppen ezért egy határozott igen a válasz arra a kérdésre, hogy akkor is a számba vegyem-e a pasi farkát, ha egyébként utálom ezt me
2008. április 4. péntek 06:36 - Hírextra
Azonban uraim, sokszor ti tehettek arról, hogy a nők nem szívesen művelik a szex ezen formáját. Igen egyértelmű okai vannak, hogy a nők miért is nem szeretik partnerükből szájukkal kicsalni a gyönyört. Ezen problémák azonban igen egyszerűen megoldhatók.

A kellemetlen szag

Zuhanyozzatok le aktus előtt közösen vagy küldd el partneredet zuhanyozni. Ellenőrizd, hogy lehúzza-e a hímvesszője fejéről az előbőrt, s megmossa-e a bőr alatti részt.

Nagyon mélyen dugja a számba

Válassz olyan testhelyzetet és technikát, hogy te irányíthasd az aktus lefolyását. Intézd úgy a dolgokat, hogy veled szemben álljon, te pedig az ágy szélére ülve, kezedet a hímtag tövére helyezve irányíthatod, hogy az milyen mélyen hatolhat a szádba.

A pénisznek a feje a legérzékenyebb, nem pedig a szára, nincs szükség tehát arra, hogy mélyen a szádba vedd. Ha kezét kedveskedően nyakadra fonja, majd fejedet előrehúzva arra kényszerít, hogy mélyebben vedd be, akkor figyelmeztesd, hogy még egy ilyen mozdulat, és megszakad az aktus. És ebben akkor megállapodtatok.

Hányingerem van, ha le kell nyelnem

Ha nem akarod lenyelni, akkor a nyelvgyakorlatok után kezeddel juttasd el az orgazmusig, s az ejakulátumot spriccelje testedre. Az ejakulátum íze olyan, mint a lucernacsíráé, ragacsos állományú folyadék, meglehetősen gusztustalan. (De a férfi változtathat is az étrendjén, kevesebb curryt, fokhagymát és sört, valamint burgonyaszirmot fogyasztva.) Ha nem szereted az ízét, megoldhatod úgy a problémát, hogy szádban összegyűjtve egy hirtelen nyeléssel lenyeled, mintha orvosságot kellene bevenned.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. április 4. 21:05
69 és punktum! kölcsönös öröm. ;-)
- tisztálkodni kell előtte... ;-P
2008. április 4. 16:26
Igen!

Egyáltalán nem undorító az íze.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását