2024. április 29. - Péter

Megint felbukkant a ragadós fémlemezke

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség azt az ismeretlent, aki egy, már évekkel ezelőtt ismertté vált trükkel próbált megszabadítani a bankjegyeitől egy pénzt felvenni kívánó számlatulajdonost - értesült a HavariaPress.
2008. április 4. péntek 07:38 - Hírextra

A sértett néhány napja, a XIII. kerületi Lehel úton akart pénzt felvenni egy bankautomatából, ám kiderült, hogy a pénzkiadó nyílásba valaki egy ragadós fémlemezkét helyezett. Emiatt a tranzakció során a bankjegyek széle a ragasztóhoz tapadt, így a sértett csak az igazoló szelvényt és a bankkártyáját kapta meg, a készpénzt viszont nem.

Az eset után a sértett azonnal értesítette a bankot, a pénzintézet pedig rendőröket hívott, így derült fény a trükkös módszerre. A további vizsgálatok során kiderült, hogy a ragadós fémlemezkét egy körülbelül 30 éves, átlagos testalkatú, rövid, barna színű, középen kettéválasztott hajú férfi helyezte el az automata pénzkiadójánál. A tettes a bűncselekmény idején fekete nadrágot, fehér gallérú, barna színű kabátot és fehér színű sportcipőt viselt.

A kilétét viszont még nem sikerült azonosítani, a rendőrség ezért kéri, hogy aki a személyleírásnak megfelelő férfit felismeri, vagy bármilyen érdemleges információja van a bűncselekménnyel kapcsolatban, hívja a XIII. kerületi kapitányságot a 236-2800/ 53-250 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását