2024. május 18. - Erik, Alexandra

Középiskolai Európa Túra

Miskolcra érkezett pénteken a Középiskolai Európa Túra 2007-2008 elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek célja, hogy interaktív programokon keresztül mutassa be az Európai Uniót a 14-18 éves korosztály körében az egyes középiskolák iskolai, tanításmentes n
2008. április 4. péntek 18:19 - Hírextra
"Újabb középiskolába költözött be Európa", pénteken a miskolci Eötvös József Építőipari, Művészeti Szakképző Iskola és Kollégium tanulói ismerkedhettek meg az unióval.

Eipl Anikó, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének kommunikációs osztályvezetője a program kapcsán az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a képviselet Középiskolai Európa Túra címmel egy több mint egy éves rendezvénysorozatot indított útjára 2007 szeptemberében. A 22 középiskolába látogató rendezvénysorozat tizedik állomása a miskolci.

Az egyes állomásokon a játékos programok között helyet kap az unióról szóló bemutató, valamint egy kiválasztott EU tagállamot bemutató rövid, gondolatébresztő beszélgetés is. A miskolci Európa Túra alkalmával Svédországot ismerhetik meg a diákok.

A túra ellátogat egyebek mellett például Dombóvár, Vásárosnamény, Csongrád, Székesfehérvár, Zalaegerszeg és Szolnok középiskoláiba is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását