2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Kiejtik Dzsudzsákékat?

A Fiorentina hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a PSV-vel az UEFA-Kupa negyeddöntőjében. Az olasz gárda sztárja, Adrian Mutu ugyanakkor biztos benne, hogy csapata kiharcolja a továbbjutást.
2008. április 4. péntek 10:39 - Hírextra
A román játékosnak nem igazán ment a csütörtök esti találkozón, ezzel együtt - egy roppant szerencsés találattal - ő szerzett vezetést a Fiorentinának. Mutu tudja, hogy nem játszott jól, de úgy véli, csapata a hazai döntetlen ellenére is tovább fog jutni.

- Nagyon elfáradtunk. Minden egyes játékos a maximumot hozta, de sajnos nem volt szerencsénk. Bízunk magunkban, és bár tudjuk, nehéz dolgunk lesz, de biztosak vagyunk benne, hogy Eindhovenben is képesek vagyunk kiharcolni a továbbjutást - nyilatkozta Mutu.

Pozitívan értékelte a látottakat Cesare Prandelli is. A violák vezetőedzője sajnálja a bekapott gólt, de bízik benne, hogy játékosai idegenben jobb teljesítményre lesznek képesek.

- Az eredménnyel természetesen nem vagyok elégedett. Kár a bekapott gólért, de ezen már nem tudunk változtatni. Remek mérkőzést játszottunk egy taktikailag kiválóan felkészített együttes ellen, amely rutinosan lassította a játékritmusunkat. Ezzel együtt magabiztosan várjuk a visszavágót - mondta Prandelli.

A Dzsudzsák Balázst ezúttal nem játszató eindhoveniek persze örülnek az idegenbeli találatnak. Seff Vergoosen vezetőedző ugyanakkor aggódhat a sérülést szenvedő Gomes kapus miatt. A brazil hálóőr állapotáról egyelőre nem tudnak biztosat mondani a holland bajnok orvosai.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását