2024. április 19. - Emma

Mennyiért béreltek különgépet Gyurcsánynak?

A fideszes Cser-Palkovics András arra vár választ, mennyiért bérelték azt a különgépet, amellyel Gyurcsány Ferenc és delegációja a bukaresti NATO-csúcstalálkozóra utazott.
2008. április 3. csütörtök 17:47 - Hírextra
Az ellenzéki politikus csütörtökön fordult írásbeli kérdéssel Kiss Péter kancelláriaminiszterhez, akitől választ vár arra, hogy miért kellett különgéppel utaznia a kormánydelegációnak, miközben szerdán négy menetrendszerinti járat is közlekedett a magyar és a román főváros között.

Mennyi pénzükbe került az adófizetőknek, hogy az odafelé 35 fős, visszafelé pedig 25 fős delegációnak egy több mint száz férőhelyes repülőgépet béreltek? - tette fel a kérdést Cser-Palkovics András.

A Fidesz helyettes szóvivője szerint hazugság volt Gyurcsány Ferenc korábbi ígérete, hogy a spórolást magukon kezdik, hiszen a kormány milliárdokat költ kommunikációra, PR-ra, marketingre és új autókra, most pedig különrepülőgépet vettek igénybe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását