2024. május 2. - Zsigmond

Ron Dennis miatt bűnhődnek

A német lapinformációk szerint a McLaren Mercedes nem hivatalos büntetésként kapja Bahreinben az utolsó garázst, a Force India szomszédságában. A Bild a Nemzetközi Automobil Szövetség Ron Dennis csapatvezető elleni ellenségeskedést sejti a költöztetés mög
2008. április 3. csütörtök 19:32 - Hírextra
A 2007-es konstruktőri világbajnokságból kizárt csapatnak a legutolsó boksz járna, de a nagy technikai és személyzeti felszereltségük miatt Bernie Ecclestone közbenjárásával a tágasabb, ötödik garázst kapták meg az idei első két nagydíjon, Ausztráliában és Malájziában.

A bahreini szervezők már korábban bejelentették, hogy a Forma-1 Menedzsment utasítására a McLarennek leghátul kell helyet foglalnia, és egyben elnézést kértek a kényelmetlenségért, de a szabály az szabály. A Bild szerint azonban ez a hirtelen lépés a vezetőség részéről annak tudható be, hogy Lewis Hamiltonnal az Ausztrál Nagydíj megnyerésekor Ron Dennis csapatvezető lépett pódiumra átvenni a konstruktőri trófeát.

A szezonkezdet előtt sokáig tartotta magát a pletyka, miszerint Dennis a kémügy miatt lemond pozíciójáról, és kiszáll a száguldó cirkuszból, ám ez mégsem következett be, a melbourne-i megjelenését és a trófeaátvételt provokációnak minősítette az FIA. A Bild szerint ezért utasították a szervezőket a cserére.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását