2023. január 27. - Angelika

Tizenhét határsértőt fogtak el

Tizenhét szerb és makedón állampolgárságú határsértőt, köztük hét gyereket fogott el a rendőrség Csongrád megyében, Röszke és Mórahalom közelében csütörtökön.
2008. szeptember 11. csütörtök 13:02 - Hírextra
A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a határsértők első csoportját éjszaka, kézi hőkamera segítségével fedezték fel a határrendészek Röszke külterületén.

Pál János alezredes közölte: elfogásuk után kiderült, hogy a hat felnőtt és a hét gyerek szerb állampolgár; a jobb megélhetés reményében lépték át illegálisan a magyar államhatárt.

Szerda délután indultak el a szerbiai Vranjából, és Németországba szerettek volna eljutni, ahol a felnőttek munkát akartak vállalni - mondta a szóvivő.

A négy makedón határsértőt lakossági bejelentés alapján Mórahalom külterületén igazoltatták a járőrök. Útlevelük volt, de a beutazáshoz, tartózkodáshoz szükséges vízummal nem rendelkeztek - közölte a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását