2024. május 3. - Tímea, Irma

Varázsoljunk egészséget!

Amulettet akár otthon is készíthetünk, talizmánt azonban csak komoly asztológiai előismerettel.Mindenki által ismert kifejezések, mégsem tudjuk, melyik mit jelent. Gyakran egymás szinonimáiként használjuk őket, pedig egészen más módon fejtik ki védő hatás
2008. április 2. szerda 07:19 - Hírextra
Okkult tanácsadónk, Tatár Alexandra Lylia segítségével könnyen eligazodhatunk az amulettek és talizmánok világában.

- Az amulett azon tárgyak összessége, amelyek megvédenek minket. Készíthetjük szerelmi kötés, gyógyítás, egészségmegőrzés céljából, de gyakorlatilag bármilyen védelem biztosítható általa. A talizmán pedig arab eredetű szó, melynek jelentése mágikus ábra. Ezt mindig valamilyen cél érdekében készítjük el, a hatása is csak addig tart, amíg meg nem valósul a kívánságunk.

Talizmánt nem készíthet akárki. Előképzettség nélkül ugyanis nem boldogulunk a szimbólumok világában. Márpedig egy ilyen tárgy megalkotásához komoly asztrológiai tudás szükséges, és nem árt az sem, ha ismerünk egy-két ősi nyelvet, például a keltát, szanszkritot vagy a hébert. Talizmán készítésekor ugyanis a kiválasztott tárgyra fel kell rajzolnunk az említett nyelvek egyikének segítségével a szimbólumot.

Amulettet viszont akár otthon is készíthetünk, sőt, ajánlott is, hogy saját magunk alkossuk meg, hiszen így a saját erőnk is belekerül. Kell hozzá valamilyen anyag, ez lehet a négy elem (tűz, víz, levegő, föld) bármely elme, például füvek, szárított levelek, ásványok. A hegyikristály például azért lehet jó megoldás, mert rendelkezik egy bizonyos alaprezgéssel is. Amulett-alapanyag lehet akár egy tárgyból is, például egy kész medálból.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását