2024. április 25. - Márk

Britney lassan már a vécére sem mehet egyedül

A kaliforniai bíróság visszautasította Britney ügyvédének fellebbezését azon ítélet ellen, amely Spears apjának nagy mértékű beleszólást enged a sztár életébe. James Spearst februárban nevezték ki lánya gondviselőjévé, majd márciusban meghosszabbították a
2008. március 27. csütörtök 07:02 - Hírextra
Jon Eardley ügyvéd, aki a huszonhat éves popsztár Britney jogi képviseletét gyakorolja, fellebbezést nyújtott be március 11-én azon bírósági döntés ellen, amely Britney édesapjának, James Spears-nek ítélte a sztár vagyonának felügyeleti jogát. Roger Boren, a Kaliforniai Fellebviteli Bíróság törvényszéki bírája hétfőn hozta meg ítéletét, amelyben kifejti, hogy nem áll hatáskörükben jóváhagyni a fellebbezést. Múlt hónapban Jon Eardley megpróbálta az ügyet a központi bíróságra vinni arra hivatkozva, hogy a felügyeleti jog Britney apjának kezébe adásával megsértik az énekesnő állampolgári jogait, ám nem járt sikerrel. A központi bíróság bírája úgy határozott, hogy Eardley nem Britney meghatalmazottja, így nem áll jogában eljárni a sztár ügyeiben.

James Spears-t február 1-jén nevezték ki Britney gyámjának és vagyona kezelőjének, azután, hogy az énekesnő kétszer is pszichiátriai kezelésre szorult válságos kedélyállapota miatt. A gyámságot akkor szokták átruházni másra, ha az illető képtelen vigyázni magára és kezelni saját ügyeit, illetve vagyonát. A gyámság feljogosítja Britney apját arra, hogy korlátozza, illetve meghatározza a sztár látogatóinak számát, gondozókat, valamint biztonsági őröket alkalmazzon, és betekintést enged neki Britney összes orvosi dokumentumába.

James Spears eredetileg egy hónapra, március 10-ig rendelt ki gyámot az énekesnő mellé, ám James Spears végül további öt hónapra megkapta a lánya feletti gyámságot. A Los Angeles-i legfelsőbb bíróság szóvivője a hónap elején jelentette be, hogy Jamie Spears július 31-ig gyakorolhatja a felügyeleti jogot az énekesnő vagyona felett. Így február óta Britneyre édesapja vigyáz, nehogy valami baja essék. Igaz, a sztár egy hétmillió dolláros, kétezer négyzetméteres, mediterrán stílusú villában él „bezárva”, de nem szereti az aranykalitkát. Ugyanis apja életének szinte minden egyes momentumába beleszólhat. Például megtiltotta neki, hogy elhagyja a házat, éjszakai klubokba járjon, paparazzi haverjaival lógjon, és mindenféle cikis dolgokat műveljen benzinkutakon, gyorséttermekben és nyilvános vécékben. Britney barátai rendre azt nyilatkozzák, hogy a sztár olyan üzeneteket küldözget nekik, hogy nem tud így létezni, nem érzi jól magát bezárva, unatkozik, és gyűlöli az életét.

Britney, mivel túl sok helyre nem mehet el, hosszú órákat tölt egyedül a hálószobájában, ruhákat próbálgat és szomorkodik. Spears apja az egyik alsó emeleti szobában lakik, hogy ha kell, egyből lányához siethessen. Britney az apja által engedélyezett kevés látogatója szerint a sztár szinte egyetlen szórakozása az öltözködés maradt: folyton különböző ruhákat aggat magára, akár háromszor-négyszer is átöltözik egy nap. De, mivel a ruhapróbálgatás veszélytelen hobbi, James Spears ezt nem tiltotta meg neki.
Forrás: accesshollywood.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását