2024. június 23. - Zoltán

Több füvet pusztít el, mint el kertész

Keith Richards több gyepet pusztít el, mint egy kertész, pedig zenész egy ideje.
2008. április 2. szerda 11:29 - Hírextra
A Rolling Stones két dolog miatt halhatatlan, először is fantasztikus zenéjük, másrészt a tagok különböző öntartósítási módszerei okán. Az mindenki előtt tiszta, hogy Keith Richards soha nem vetette meg a drogok kínálta élvezeteket, és a mai napig rendszeresen kóstolgat. Bár azt állítja, hogy az utóbbi években csak a marihuána az egyedüli, ami elbódítja a mindennapjait. De az szinte egyfolytában. A gitáros ugyanis imád betépve lenni, akármikor képes rágyújtani egy jointra.

A zenész szerint nincs ezzel semmi baj, az egészségére sem káros, és nem is ad senkinek, így nem szegi meg az amerikai törvényeket. Eddig senki sem tudta lebeszélni rossz szokásáról, pedig sokan próbálkoztak vele. A hatvanas-hetvenes években élte legvadabb korszakát, és akkor mindenki arra tippelt, hogy nem húzza sokáig. De mint a példa is mutatja, még mindig él. A pályatársai ezért tekintenek rá úgy, mint aki szerződést kötött az ördöggel, hogy soha ne haljon meg.

A sok tekerés mellett azonban Keith figyelmét elkerülik az olyan nehezen nem észrevehető médiajelenségek, mint Christina Aguilera. Nemrég ugyanis az énekesnő csatlakozott a bandához a színpadon egy szám erejéig, de Richards a mai napig nem biztos benne, hogy ki volt az. Amikor az újdonsült mama megjelent mellette, azt se tudta mi a helyzet. Azóta is csak annyira emlékszik, hogy nagyon jól énekelt, és legalább annyira tetszett neki a külseje is.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását