2024. április 29. - Péter

Szeretnek ott szexelni, ahol nem lehet

Most érkeztünk el ahhoz a pillanathoz, amikor feltárjuk a férfilélek igen közönséges - egyesek szerint egyenesen mocskos - zugait, hogy szemügyre vehessük: hogyan „működnek” a férfiak.
2008. április 2. szerda 14:57 - Hírextra
A szokatlan helyen, kockázatos körülmények között lebonyolított nemi aktus tetszési indexe a férfiak között igen magas. Éppen ezért próbálnak rábeszélni egy gyors kettyintésre a házigazda fürdőszobájában, amikor vendégségben vagytok, a repülőgép toalettjében, amikor utaztok, szüleid hálószobájában stb.

De a legnépszerűbb mind közül a számára autóvezetés közben felkínált - és megvalósított - orális aktus. A férfiak szeretik a kocsiban csinálni. Mindez kamaszkoruk csodáira emlékezteti őket, amikor izgalomtól elfúló lihegéssel nyúltak barátnőjük melltartójába vagy - még jobban felizgulva - a bugyijába.

A szex akkoriban nemcsak tilos volt (tehát illetlen), hanem egyszerű is. Tulajdonképpen a kocsiban csak ennyit érhetsz el: a szűk térben a legközönségesebb aktus is erotikussá válik, s ez kihívást jelent. Vedd még figyelembe a férfiak exhibicionizmusát, s mindjárt megérted, hogy miért szeretik ezt az autós szexet.

Egy kicsit nehezebben teljesíthetők a férfiak olyan kívánságai, mint amikor egy szórakozóhely nyilvános toalettjét kívánják az aktus helyszíneként használni. Ez valahogy a melegek szexusára emlékeztet, s minden bizonnyal ellentmond a higiéniai követelményeknek. Itt lefoszlik minden érzelem a szexről.

Ha civódással akarod rávenni arra, hogy tegyen valamit a kedvedért, az visszafelé fog elsülni. Minél inkább erősködsz, annál szilárdabb lesz az elhatározása, hogy ő ezt - soha.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását