2024. április 24. - György

Autóbusz és személyautó ütközött

A helyszínen életét vesztette annak a személygépkocsinak a vezetője, amelyik frontálisan ütközött egy munkásokat szállító autóbusszal Somogybabod belterületén kedden éjszaka - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.
2008. április 2. szerda 08:03 - Hírextra
Koncz András tájékoztatása szerint a sérülteket öt mentőautóval a kaposvári kórházba szállították. Az autóbuszt az árokba tolta az ütközés ereje. Kiemeléséhez Veszprémből érkezik egy darus autó, a műszaki mentés idejére a településen átmenő 67-es utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik - tette hozzá.

Bíró Gábor, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a baleset körülményeiről elmondta: a személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő autóbusszal.

A járműben egyedül utazó sofőr a helyszínen életét vesztette, az autóbuszban a sofőr 17 munkást szállított, közülük 16-an könnyebb sérüléseket szenvedtek - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását