2024. május 2. - Zsigmond

A tévés vonzza a baleseteket

A tévés nem igazán mondhatja el magáról, hogy balesetmentesen közlekedik, de szerencséjére mindig csak könnyed sérüléseket szerzett.
2008. április 2. szerda 18:52 - Hírextra
- 11-12 évvel ezelőtt nagyon rákaptam a motorozásra; azóta persze már rájöttem, hogy Budapesten nem lehet motorozni, mert nem figyelnek a sofőrök a motorosokra. Kétszer ütöttek el motorozás közben, egyszer egy fuvarozó, majd egy taxis. A taxis eset volt durvább, mert nem adta meg nekem a jobbkéz szabályt, gondolta, hogy még befér előttem, de nem jött össze – mesélte Gábor a Reggeliben.

A műsorvezetőnek eddig összesen négy emlékezetes balesete volt, de megúszta az eseteket komolyabb sérülések nélkül.

- Tavalyelőtt volt egy érdekes eset, amikor egy hét szabadságra indultam a barátnőmmel és ismerőseimmel. Mindannyian tudjuk, hogy amikor pihenni megyünk, számos feladatot előre elkészítünk. Én is előre dolgoztam, így az utazás előtti éjjel egy percet sem aludtam, s úgy ültem volán mögé. Ennek eredményeképp Budapesttől 170 km-re az autópályán elaludtam vezetés közben, s a lehajtónál kitett betonfalaknak csapódtunk. De ezt is megúsztuk szerencsésen.

Egy alkalommal azonban igen megijedt, szinte sokkot kapott, ugyanis elgázolták, amikor este hazafelé tartott.

- Így utólag visszagondolva elég vicces. 10 éve történt. Gyalog mentem haza este, amikor egy nő bekanyarodott az utcába, úgy 40-50-nel, és szokásos módon nem tudta hirtelen irányítani az autót. Nekem jött, én pedig a motorháztetőn átesve átborultam a kocsi másik oldalára. A vicces az volt, hogy a nőből csak annyi maradt meg bennem, hogy amikor elgázolt, annyira megijedt, hogy nem elkapta a kormányt, hanem elengedte. Ez volt a legsúlyosabb balesetem, mert kicsavarodott a karom, és amikor örültem, hogy élek, észrevettem, hogy nem látom, így azt hittem hirtelen, hogy leszakadt.

A balesetek ellenére a tévés nem fél a vezetéstől, ugyanúgy volánhoz ül, de már jobban odafigyel.

- Nos, a motorozást abbahagytam, ma már csak hobbi szinten csinálom, például ha ki szeretném próbálni az egyik ismerősöm új szerzeményét. Ugyanúgy vezetek, de jobban figyelek a körülöttem lévőkre: ha elsőbbségem van, akkor is lelassítok, "ki tudja" alapon.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását