2024. április 30. - Katalin, Kitti

Navracsics: a hat év kudarca a koalíciós veszekedés

A szocialista-szabad demokrata koalíció hat évének kudarca testesül meg a szombat délelőtt óta egyre jobban kiteljesedő veszekedésben - írta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője a Jobbklikk.hu portálon kedd reggel megjelent blogbejegyzésében.
2008. április 1. kedd 10:13 - Hírextra

"Miközben a gazdasági növekedés, a munkanélküliség és az infláció előrejelzéseit egyre rosszabbra kell módosítani, világossá vált, hogy Gyurcsány Ferenc szóvirágai ellenére semmilyen kiutat nem tud és nem lát abból a helyzetből, amelybe pártját, koalícióját és az országot kormányozta" - fogalmazott.

Az ellenzéki politikus szerint mára világossá vált, hogy Gyurcsány Ferenc és kormánya nem képes a gazdasági növekedéshez és a piac biztonságos működéséhez szükséges stabilitást és hitelességet megteremteni.

A koalíció csődje nemcsak a kormányzati politika, de "a baloldal vezérének erkölcsi és hitelességi csődje is - írta Navracsics Tibor. Mint fogalmazott, "Gyurcsány Ferenc személyes karrierérdekeire már eddig is ráment az ország jóhíre és jóléte, most rámehet a gazdaság stabilitása is".

A piacnak, a gazdaságnak stabilitásra, kiszámíthatóságra és hiteles kormányzati politikára van szüksége. Gyurcsány Ferenc és baloldali kormánya ezt nem tudja biztosítani - fejtette ki blogjában a politikus.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását