2024. május 6. - Ivett, Frida

Szabadlábon a gereblyés gyilkos

A bíróság szabadlábra és házi őrizetbe helyezte a balástyai, gereblyés gyilkost - írta keddi számában a Délmagyarország című napilap. A nő ellen korábban garázdaság és testi sértés miatt már folyt büntetőeljárás, azonban azokat kóros elmeállapotára tekint
2008. április 1. kedd 10:13 - Hírextra

A balástyaiakat felháborítja, hogy kiszabadult Lajos László gyilkosa.

A 49 éves balástyai férfit két hete, március 16-án a nyílt utcán egy gereblyével agyonverte 54 éves szomszédja. A nőt őrizetbe vették, majd letartóztatták.

A bíróság a múlt héten pénteken, férfi temetése előtt egy nappal szabadon engedte a faluban gereblyés gyilkosként emlegetett asszonyt, aki Szegeden felült egy autóbuszra, Balástyán leszállt, és hazasétált.

A lapnak az áldozat 74 éves nevelőanyja úgy nyilatkozott, hogy fél az elkövetőtől. Ezzel a faluban többen vannak így. A történtek után az utcában lakó idős, nyugdíjas nők és férfiak péntek óta nem mernek kimenni az utcára, róluk családtagjaik gondoskodnak. A kisgyerekeket a szüleik nem engedik ki, és még a felnőttek is messze elkerülik az asszony házát.

Az egyik falubeli szerint a nő három éve egyik szomszédasszonyát is majdnem megölte, mikor a fejébe vágott egy metszőollót, de már korábban is megtámadott egy fiatalembert, akinek csaknem kiverte a szemét.

Az emberöléssel gyanúsított nő beismerő vallomást tett – tájékoztatta a lapot Tuczakov Szilvána. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt is elmondta, hogy a házi őrizet betartását a kisteleki rendőrkapitányság ellenőrzi.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását