2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Gianni nem hódol be

Aki túl sokat ad a külsőségekre, elveszíti valódi karakterét, egyéniségét.
2008. április 1. kedd 21:06 - Hírextra
Az olasz származású műsorvezető fürdőszobai polcán a következő termékeket láthatja a nő, aki bepillantást nyer a mindennapjaiba: tusolás utáni krém, dezodor, fogkrém, fogkefe, borotva, borotvahab, és egy szemránckrém, melyet ajándékba kapott, de állítása szerint, ha elfogy, nem fog helyette újat venni. Gianni szerint a férfi alap szépségápolásába csupán a tusolás és a mosakodás tartozik.

– Szerintem egy férfi akkor néz ki jól, ha hagyja, hogy a korral egyre sármosabbá váljon. Nekünk jól állnak a ráncok, és a borostás arccal sincsen semmi baj. Nem szeretem, amikor a férfiak szedik a szemöldöküket vagy a teljes testüket epillálják – mondta el Gianni a Netbulvárnak.

A láb vagy a test egyéb részeinek borotválását akkor tartja logikusnak, ha valaki sportol és a szőr akadályozza őt például a masszázs alatt. A körmök lakkozásától egyenesen rosszul van, ahogy a szemfestéstől vagy a plasztikai műtétektől is. Ugyanakkor nem talál semmi kivetnivalót abban, ha a férfi is pedikűr-manikűr kezelésre jár vagy kozmetikussal tisztíttatja az arcát.

– Ha valaki túl nagy hangsúlyt helyez a külsőségekre, elveszíti azokat a tulajdonságait, amelyektől karakteres és egyénisége van. Pedig mindannyian az egyéniségbe szeretünk bele, amiatt tartunk ki hosszú évekig a párunk mellett, mert szeretjük őt, mint embert.

Manapság a plasztikai sebészek meg tudják oldani, hogy egy férfi implantátumokkal érje el a sportos külsőt. Tudnak szabni kockahasat vagy kerek mellett, esetleg karizmokat. Gianni szerint viszont felesleges futni az öregedés elől. Aki kényszeresen fiatal akar maradni, kiöli magából mindazt, amitől igazán vonzó és sármos lehet.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását